Els contagis fan anul·lar les reserves a les cases rurals aquest Nadal

28/12/2021

A Cal Domingo de Bellver d'Ossó, ho tenien tot ple, com cada Nadal, però els contactes positius han guanyat la partida a les ganes de reunir-se en família

Cases rurals buides aquest Nadal després de l'augment de positius de Covid-19 registrats els darrers dies. A banda de les noves restriccions, que només permeten un màxim de deu persones en les reunions socials, els contagis han provocat que les reserves en l'hostaleria hagin caigut per festes.

Aquest és el segon any consecutiu que les cases de turisme rural pateixen cancel·lacions d'última hora. A Cal Domingo entenen l'empitjorament epidemiològic i clínic a causa de la variant òmicron, però alhora, temen que la situació s'allargui fins a l'abril, com ja va passar el 2021.

Aquest dilluns entra la reserva d'un grup, tot i que no amb l'ocupació de la casa al 100%, com podrien fer si no hi hagués el límit de trobades socials a 10 persones. Tot i això, confien en la responsabilitat dels seus hostes i creuen que podran salvar el Cap d'Any i el dia de Reis, així com les reserves del mes de gener.

Noèlia Burgos Domínguez