Escolars d’Agramunt s’endinsen en el món de l’antic Egipte

11/06/2019

Fan un taller com a alternativa a les classes de tarda durant els darrers dies de curs

Descobrir els secrets que amaguen les piràmides d’Egipte o conèixer quines són les deïtats de la cultura egípcia són algunes de les propostes del taller que fan una trentena d’alumnes de l’Escola Macià Companys d’Agramunt. La iniciativa  la impulsa l’AMPA del centre durant les dues darrers setmanes de curs en què només s’imparteixen classe pel matí. D’aquesta manera, les famílies poden conciliar la vida laboral amb l’horari escolar, a la vegada que els nens i nenes amplien els seus coneixements sobre una de les civilitzacions més antigues del món.

En la sessió d’aquest dimarts, els alumnes han pogut veure quines eren les peces ceràmiques que elaboraven els egipcis i han pogut fer-ne algunes ells mateixos. Atents a les explicacions de la monitora, també van coneixent poc a poc aspectes de la seva cultura.

Aquesta és la primera vegada que l’AMPA del centre escull un taller basat en un projecte didàctic per a les darreres tardes de curs. Com han assegurat, l’acollida ha estat molt bona i repetiran en els propers anys.

Francesc García