La bugaderia de l’Associació Alba renova el concurs amb l’Hospital Arnau

30/12/2016

A més, l'Assocació Amplia el seu servei a l'Hospital Santa Maria de Lleida i a l'Hospital de Tremp

Des de fa 11 anys la bugaderia industrial de l’Associació Alba realitza el servei de neteja i planxat de les bates i pantalons dels professionals de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Aquest any la renovació del concurs implicava una ampliació del servei a l’Hospital Santa Maria i el de Tremp.

Actualment la bugaderia de l'Associació Alba està fent una mitjana mensual de 18.500 kg al que se li afegirà un augment mensual de 1.400kg per l’ampliació del servei. D'aquesta manera, la plantilla de professionals de la bugaderia s’ampliarà amb un lloc de treball per una persona amb discapacitat que s’afegirà als 23 professionals que hi ha actualment treballant. D’aquests, més d’un 85% són persones amb especials dificultats.

“Valorem molt positivament la fidelitat que des de fa 11 anys ens dóna l’Arnau. Com a Centre Especial de Treball sovint no podem competir amb preus, però en canvi podem oferir un servei de molta més qualitat, mes personalitzat i adaptat al client. Per altra banda, cada vegada hi ha més empreses que es preocupen per la responsabilitat social i contracten serveis com els nostres que ofereixen la màxima professionalitat, però amb un impacte social molt alt” explica Antonia Rodríguez, responsable de l’àrea de serveis de l'Associació Alba.

Arran del concurs de fa dos anys la bugaderia va iniciar també un nou servei de cosidor que complementa la tasca diària de la neteja de roba i ofereix un valor afegit al servei.
Infolleida