La cantautora Meritxell Gené dóna el tret de sortida al cicle de concerts “Vi en Viu”

07/01/2017

El Celler l’Olivera de Vallbona de les Monges ha preparat un programa de propostes culturals per tot l’any 2017 amb l’objectiu d’apropar el món del vi al gran públic

Omplir Vallbona de les Monges de gent i generar cultura. Aquest és el ferm propòsit del Celler l’Olivera, que aquest dissabte 7 de gener ha arrencat el cicle de concerts “Vi en viu”, una proposta que cultural que durarà tot l’any 2017, i que consta d’una actuació en directe cada mes, amb l’objectiu d’apropar el món del vi al gran públic, i de dinamitzar l’entorn.

La primera actuació ha anat a càrrec de la cantautora lleidatana Meritxell Gené, la qual ha delitat als assistents amb un concert acústic en què ha presentat diversos poemes d’autor catalans, als quals ella mateixa ha posat música.  

Al llarg del 2017 el Celler l’Olivera vol obrir les seves portes a diverses disciplines. En aquest sentit, entre la programació del cicle “Vi en viu” destaquen propostes com les actuacions de La Versaleta i Cesk Freixas, o el maridatge de vi, glosa, improvisació i astronomia que se celebrarà durant els pròxims mesos.

Francesc García