La cavalcada de reis omple els carrers de màgia i il•lusió

05/01/2017

Ses Majestats han arribat a tots els punts de l’Urgell amb tot a punt per viure una nit plena de regals

L’espera ha estat llarga, però ja són aquí. Els Reis Mags d’Orient han arribat a l’Urgell carregats d’il·lusió, màgia i regals per a tothom.

A Bellpuig, el Mag Galderic ha estat l’encarregat de donar la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar. L’han acompanyat centenars d’infants que amb els seus estels han guiat a Ses Majestats fins a la plaça de l’Ajuntament, on els ha rebut l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch.  A continuació, ha començat la cavalcada que ha portat als Reis Mags fins al Pavelló Municipal.

Amb la mateixa il·lusió s’ha viscut la cavalcada a Tàrrega. Els Reis han sortit un any més als carrers de la capital de l’Urgell en un seguici en el quan han desfilat una desena de carrosses, un centenar de patges, furgonetes plenes de regals, cavalls, i per primera vegada, una desena de motos dels Motards de Tàrrega.  Els membres de batBATuka  i Tambors dels Diables BAT han posat ritme a un seguici en què també ha participat el músic targarí Carlitos Miñarro.

Un cop a la plaça Major, l’alcaldessa, Rosa Maria Perelló, ha entregat als reis la clau de la ciutat, amb la qual  visitaran aquesta nit totes les cases per tal de fer realitat els somnis dels més petits, i d’aquells que no ho són tants.

La cavalcada, organitzada pel Grup de Teatre BAT, ha finalitzat amb una gran pluja de confeti. D’aquesta manera, grans i petits han viscut amb molta il·lusió la nit prèvia a un matí ple de sorpreses.

Francesc García