La Fira de la Conserva passa a ser la Fira Conserva’t

11/11/2018

El canvi de nom ve donat per les noves activitat esportives al gimnàs de Bellpuig, una iniciativa que pretén combinar les bones pràctiques alimentaries amb les físiques

La fira de la conserva de Bellpuig ha canviar enguany la seva nomenclatura, passant-se a dir Fira Conserva’t, una novetat que ve donada pel caire esportiu que ha agafat aquest certamen. I es que en aquesta setena edició el mercat gastronòmic de productes de proximitat s’ha complementat amb diverses activitats dirigides al gimnàs del municipi amb la finalitat que les bones pràctiques alimentàries vagin de la mà amb les físiques.

L’alcalde Salvador Bonjoch i el Director General d’Empresa i Coneixements de Lleida, Ramon Arturo, han presidit aquesta setena edició remarcant la necessitat de potenciar els petits productors locals i fent una clara aposta pel futur d’aquesta fira. Bonjoch i Arturo han estat els encarregats d’atorgar el premi a la millor conserva del 2018 a Curulio Nucum per la seva crema d’avellana i garrofa.

La Fira Conserva’t ha comptat també amb un mercat de productors tèxtils i demostracions gastronòmiques així com xerrades i tallers per a tots els públics.

Albert Morales