La Protectora d’Animals de Tàrrega entrega quasi un centenar de gossos en adopció

02/01/2017

L’entitat ha estrenat durant el 2016 vuit tancats i una zona de rentat per als animals

La Protectora d’Animals de Tàrrega ha tancat l’any 2016 amb notable satisfacció per la tasca realitzada, i és que els voluntaris i voluntàries de l’entitat asseguren que la població cada vegada està més conscienciada. En aquest sentit, l’últim any ha estat un èxit en adopcions.

Tot i que la xifra és positiva, les instal·lacions de la protectora continuen col·lapsades, amb prop d’un centenar d’animals que s’han de cuidar i alimentar. Aquesta tasca la realitzen els voluntaris i voluntàries que treballen per a la protectora.

D’altra banda, aquest espai ha estrenat durant el 2016 una nova zona amb vuit tancats per a les entrades, gràcies a les ajudes de l’Ajuntament de Tàrrega i del Consell Comarcal de l’Urgell, que també han contribuït a millorar el pati, amb la plantació d’arbres. A més, gràcies a la donació d’una empresa de la ciutat, ha estat possible la construcció d’un rentador amb aigua calenta pels animals.

Des de la protectora recorden a la ciutadania les responsabilitats que comporta l’adopció d’un gos, una cosa que s’ha de fer de forma totalment reflexiva.

Per lluitar contra l’abandonament i incrementar les adopcions, la Protectora d’Animals de Tàrrega realitza constantment campanyes de conscienciació a través de les xarxes socials.

Francesc García