Les possibilitats gastronòmiques del torró i la xocolata d’Agramunt, recollides en un llibre

11/10/2018

Ambdós productes són presents als restaurants del territori a través de la IV Ruta Gastronòmica

Ada Parellada, Marc Ribas, Carles Mampel o Albert Marimón són només alguns dels xefs, pastissers i xocolaters que apareixen al llibre “De l’aula a la taula. Redescobrint el torró i la xocolata a la pedra”. La publicació és un recull de 27 receptes que s’han elaborat durant els darrers deu anys a l’Aula del Gust, un dels espais més emblemàtics de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt.  Al llarg de la seva trajectòria aquest espai s’ha consolidat com un referent gastronòmic a nivell de país. El llibre, impulsat per l’Ajuntament d’Agramunt i a cura de la periodista Meritxell Bernaus, té com a objectiu agermanar territoris mitjançant la gastronomia.

A més d’aquest recull de receptes que serà presentat divendres a les 19.30h a l’Aula del Gust, la IV Ruta Gastronòmica del Torró i la Xocolata a la Pedra també vol donar testimoni de les moltes possibilitats que ofereixen aquests productes. Un dels establiments que hi participa és el restaurant l’Antic Forn de Cervera. La seva, la Isabel Sitjes, ha elaborat un postre amb torró d’Agramunt.

La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt obrirà portes aquest divendres i s’allargarà fins diumenge. Per l’Aula del Gust hi passaran fins a una quinzena de ponents que aproparan al públic les possibilitats gastronòmiques i culinàries del torró i la xocolata a la pedra.

Francesc García