Llorens de Rocafort inaugura les millores de la seva església després de tres anys d’obres

29/10/2018

Es tracta d’uns treballs molt esperats pels veïns d’aquest petit nucli

Després de tres anys, Llorens de Rocafort ha finalitzat les obres de l’església d’aquest petit nucli agregat de Sant Martí de Riucorb. La inauguració dels treballs de rehabilitació ha tingut lloc aquest diumenge i ha comptat amb la presència de la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Mª Perelló, el portaveu dels veïns de Llorens, Ramon Moix, i l’alcalde de Sant Martí de Ricorb, Jaume Pallás. Els tres representants han destacat la importància d’aquesta obra, la qual ha estat molt esperada entre els veïns de Llorens.

Els treballs de millora han suposat una inversió de 85.000 euros, dels quals 50.000 han estat aportats per la Diputació de Lleida. La resta l’han abonat entre l’Arquebisbat de Tarragona, la parròquia, els veïns i l’Ajuntament de Sant Martí de Riucorb.

L’església de Llorens de Rocafort va ser víctima d’un incendi causat, ara fa una dècada, per un curtcircuit que va calcinar tot el temple. Els treballs de rehabilitació han permès recuperar l’aspecte original de les parets amb pedra vista, habilitar un accés per a persones amb mobilitat reduïda, instal·lar uns serveis, restaurar el terra i renovar l’enllumenat.

Francesc García