Lo Memefest torna a Tàrrega

17/09/2024

En l'edició d'aquest any s'homenatjarà a la sèrie televisiva Teresines SA, amb convidats com Flavita Banana o Marc Sarrats

Tàrrega retrà homenatge a la icònica sèrie de televisió Teresina SA en la sisena edició del festival d'humor Lo Memefest, que se celebrarà del 8 al 12 d'octubre sota l'organització de l'Associació Agrat. Entre els convidats destacats figuren Flavita Banana, Marc Sarrats i La Élite com a caps de cartell. Jaume Ramon, membre d’Agrat, va subratllar que "un festival que va començar com un mem, està totalment consolidat".

El dissabte 12, a dos quarts d'una, es durà a terme una tertúlia-vermut a La Soll amb l’actriu Mont Plans, una de les protagonistes de Teresina SA; Jordi Millán, fundador de La Cubana, i el periodista Oriol Puig Taulé. Aquella mateixa tarda, a dos quarts de sis, els Cinemes Majèstic projectaran els tres capítols més votats pels seguidors del festival a Instagram, i es farà un concurs de disfresses.

El Memefest s'inaugurarà el dimarts 8 amb una exposició de la il·lustradora Flavita Banana a la Sala Marsà, seguida d'un debat amb els dibuixants Sergi Moreso i Matías Tolsà. Les entrades es van posar ahir a la venda al web www.agratickets.cat.
Infolleida