Tàrrega, primer municipi que acollirà una subseu del Centre de Formació Continua de la UdL

12/06/2018

Signat un conveni en virtut del qual s’impartiran a la capital de l’Urgell diferents cursos adreçats a la ciutadania del municipi i el seu territori d’influència

A partir del pròxim mes de setembre, Tàrrega comptarà amb una subseu del Centre de Formació Contínua de la Universitat de Lleida. Després d’haver firmat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Tàrrega i la UdL, la capital de l’Urgell esdevindrà el primer municipi en comptar amb aquest servei que oferirà cursos oberts a la ciutadania, els quals seran planificats de forma conjunta entre l’Ajuntament i el Centre de Formació. Entre els objectius d’aquest model d’ensenyament destaca revertir en el capital humà del territori, i garantir la continuïtat en la formació.

Durant l’acte de signatura del conveni celebrat aquest dimarts, l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Mª Perelló, ha subratllat que tenir un Centre de Formació Continua a la ciutat atorga un nou segell de qualitat a l’ensenyament que s’imparteix a Tàrrega.

L’acord té una vigència inicial de quatre anys, i preveu tant cursos genèrics com específics. Els primers que s’hi realitzaran tractaran sobre la nova llei de contractació a les administracions públiques i les oportunitats de dinamització que genera el turisme. Les sessions tindran lloc a l’Escola de Sobreestants de Tàrrega.

Francesc García