Últims preparatius per la presentació de les colles de diables i tabalers infantils d’Agramunt

09/08/2018

Fins a 35 nens i nenes formaran part d’aquestes agrupacions que es presentaran durant la Festa Major, al setembre

Com agafar la forca és el primer que els membres del Grup de Diables Espetec d’Agramunt ensenyen als integrants de la colla de diables infantil, la qual es presentarà durant la Festa Major del municipi, el primer cap de setmana de setembre. Fins aleshores és essencial que els petits aprenguin com cremar correctament la pirotècnia, i a respectar totes les mesures de seguretat.

A més de la colla de diables infantil que ja compta amb onze membres, l’Espetec també comptarà amb un grup de tabalers infantil amb 24 integrants. Amb la creació d’aquestes dues colles, l’entitat veurà complert un somni que persegueix des de fa anys i que no ha estat possible assolir fins ara, a causa dels entrebancs burocràtics que han trobat pel camí.

El Grup de Diables de Lleida serà l’encarregat de batejar les noves colles agramuntines, i és que ha estat l’entitat lleidatana la que ha  posat tota la seva experiència a disposició del Grup Espetec per tal que les colles de diables i de tabalers infantils puguin ser una realitat.

Francesc García