Bernat Solé i Antonio Farré es disputen l’alcaldia d’Agramunt

22/05/2019

L’actual alcalde torna a presentar-se amb Acord d’Esquerra i Farré ho fa amb Junts per Agramunt

L’alcaldia d’Agramunt està entre Bernat Solé, actual alcalde del municipi des de l’any 2011, i cap de llista d’Acord d’Esquerra (ERC); i l’Antonio Farré, regidor al consistori per CiU, i número 1 de la candidatura Junts per Agramunt.

Per una banda, el cap de llista d’Esquerra valora positivament el treball fet durant aquests anys. Destaca  la reducció del deute municipal, l’ampliació de la residència i la creació de l’espai cívic. De cara al pròxim mandat, Solé proposa convertir l’escorxador en un espai de dinamització cultural i crear un pla d’obres a la via pública que garanteixi la seguretat dels vianants. A més, assegura que un dels aspectes més importants ha de ser l’atenció a les persones.  

D’altra banda, el candidat de Junts per Agramunt, presenta una candidatura que té com a principal objectiu treballar per la població desinteressadament. En aquest sentit, Farré aposta per la dedicació exclusiva a l’alcaldia i la creació de nous equipaments que considera necessaris, com seria un espai lúdic.

Els veïns i veïnes de la població decidiran amb els seus vots de quina manera quedarà l’arc consistorial format per 13 regidors. Actualment, 11 corresponen al grup d’Esquerra, mentre que els altres dos són de CiU.

 

#municipalsCAT

Francesc García