Bona afluència de votants en les eleccions municipals a Tàrrega

26/05/2019

Els deu col·legis electorals de Tàrrega han obert puntuals a les 9.00h, tot i que no ha estat fins ben entrat el migdia quan s’han començat a omplir de votants. A la capital de l’Urgell en concret, hi ha 10.963 electors cridats a les urnes per escollir als seus representants. Cal recordar que la ciutat ha registrat en aquests comicis record de candidatures amb nou formacions diferents: Junts per Tàrrega, CUP, ERC, PSC, Tàrrega en Comú, PP, Cs, VOX i Lliures.

Els diferents caps de llista han exercit el seu dret a vot durant el matí, cadascú al seu col·legi electoral. Els candidats han manifestat les seves expectaves respecte als resultats, i han destacat la importància d’aquests comicis, que en aquesta ocasió també coincideixen amb les eleccions al Parlament Europeu.

Fora de la capital de la comarca, la jornada s’està desenvolupant sense cap incidència. Val a dir que en la major part de municipis d’Urgell les alcaldies es diputen entre Junts per Catalunya i ERC, excepte a Belianes i Preixana, on ja tenen guanyador en haver-se presentat una única llista a cada municipi, Junts per Catalunya a Preixana, i ERC a Belianes.


#municipalsCAT

Francesc García