Cinc llistes es presenten a les eleccions municipals a Maldà

12/05/2019

L’actual alcalde pel PDeCAT va com a número dos de la CUP mentre que Josep Batlle, antic edil del municipi, encapçala la candidatura de Junts per Maldà

Els veïns i veïnes de Maldà escolliran amb els seus vots els cinc regidors que ocuparan l’Ajuntament del municipi durant els propers quatre anys. Amb prop de 220 habitants, Maldà és un dels municipis de l’Urgell amb més llistes, i és que en aquesta ocasió cinc candidatures opten a l’alcaldia de la població.

L’actual alcalde pel PDeCAT, Sebastià Mata, no opta a la reelecció com a primer edil, però si que es presenta com a segon de la llista de la CUP.

Per Junts per Maldà, la marca del PDeCAT, es presenta Josep Batlle, qui va ser alcalde de Maldà durant 16 anys, concretament des del 1995 fins al 2011. La seva llista la formen quatre persones més amb experiència en la política municipal.

A més de Junts per Maldà i de la CUP, a les eleccions també s’hi presenta Acord Municipal d’Esquerra Republicana, el PSC, i el Partit Popular, que actualment compta amb un regidor al municipi, tot i que en aquesta ocasió ha estat impossible contactar amb ell.

 

#municipalsCAT

Francesc García