Junts, CUP i ERC presenten candidatura a les eleccions municipals a Bellpuig

21/05/2019

El municipi guanya dos regidors i passa a comptar amb 13 edils

Tres llistes es presenten a les properes eleccions municipals de Bellpuig, Junts per Bellpuig, la CUP, i ERC.

L’actual alcalde des de l’any 2011, Salvador Bonjoch, es presenta per Junts per Bellpuig. De la tasca realitzada aquest temps destaca la reducció del deute municipal, la construcció del nou pavelló i la renovació del camp de futbol. De cara al pròxim mandat, el grup projecta construir la nova estació d’autobusos, tot i que la prioritat és l’obertura d’un centre d’atenció a les persones.

Sandra Oriola, actualment regidora a l’Ajuntament per la CUP, és qui encapçala la llista d’aquesta formació. L’alcaldable es presenta als comicis amb un programa elaborat de forma participativa. De les seves propostes destaca el foment de la comunicació, la transparència i la participació.

ERC és la tercera formació que concorre a les eleccions i ho fa amb Jordi Estiarte al capdavant. Pel candidat d’Esquerra és prioritari apropar la gestió municipal als veïns i que aquests siguin partícips de la política.

L’Ajuntament de Bellpuig està format actualment per sis regidors de CiU, quatre de la CUP, i un d’ERC. Els vots dels veïns i veïnes de la població definiran el nou arc consistorial, que per primera vegada es veurà ampliat amb dos regidors més.

 

#municipalsCAT

Francesc García