Junts per Tàrrega guanya les eleccions municipals a la capital de l'Urgell

27/05/2019

Junts per Tàrrega, amb Rosa Mª Perelló, ha estat la força política que ha guanyat les eleccions municipals a Tàrrega, obtenint un total de 7 regidors. La formació ha perdut un regidor respecte als darrers comicis, i es queda a dos de la majoria. Així doncs, l’actual alcaldessa de la ciutat podrà governar amb minoria, o bé haurà de pactar per aconseguir majoria, tot i que descarta fer-ho amb partits del 155, com seria el PSC.

Per altra banda, ERC ha estat la segona candidatura amb més vots, i ha aconseguit cinc regidors, dos més que en els últims comicis, sent el millor resultat que la formació ha aconseguit en unes eleccions a la capital de l’Urgell.

Pel que fa a la CUP i el PSC, mantenen el mateix número de regidors que tenen al consistori actualment, tres i dos respectivament. Els cupaires valoren positivament el resultat, mentre els socialistes es mantenen a l’expectativa dels possibles pactes que puguin haver-hi.

Tàrrega en Comú, que fins ara tenia un regidor al consistori l’ha perdut, i PP, Cs, VOX i Lliures no han aconseguit representació.

Francesc García