La nova escola i més serveis, prioritats dels alcaldables de Vilagrassa

14/05/2019

L’actual alcalde, Jordi Serés, opta a la reelecció amb Junts per Vilagrassa, i el regidor del PSC, Joaquim Guerrero, torna a presentar-se com a cap de llista

Tres candidatures concorreran a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig a Vilagrassa. Per una banda, Jordi Serés, que encapçala el grup Junts per Vilagrassa, aspira a revalidar el seu mandat amb una llista completament renovada. Amb l’experiència de 16 anys com a alcalde, Serés presenta una candidatura amb dos grans projectes, la nova escola de Vilagrassa, i el Parc Botànic dedicat a l’Ametlla.

D’altra banda, Joaquim Guerrero, qui ha estat regidor pel PSC durant els darrers quatre anys, es presenta com a cap de la formació que actualment representa. Guerrero considera important la construcció de la nova escola, tot i que assegura que també cal crear nous serveis que millorin les condicions de vida dels veïns de Vilagrassa.

La tercera formació que es presenta a les eleccions és Acord Municipal d’Esquerra Republicana, amb Gràcia Maria Auró com a cap de llista. Aquesta és la primera vegada que la formació es presenta a Vilagrassa.

 

#municipalsCAT

Francesc García