Nou candidatures opten a l’alcaldia de Tàrrega

24/05/2019

Cinc d’elles compten actualment amb representació i quatre opten a entrar-hi

Rècord de candidatures a Tàrrega per a les eleccions municipals a Tàrrega, on es presenten un total de nou llistes. Cinc d’elles es reparteixen actualment els 17 regidors de l’Ajuntament.

L’actual alcaldessa de la ciutat, Rosa Mª Perelló, es presenta de nou als comicis amb Junts per Tàrrega. Ho fa amb l’objectiu d’impulsar dos grans projectes: per una banda, la variant de la C-14 que permetrà eliminar el trànsit pesant de Tàrrega, i d’altra banda, la construcció de la nova estació d’autobusos. A través d’aquestes propostes, Perelló vol reivindicar la capitalitat de la ciutat.

La CUP també es presenta a les eleccions amb Daniel Esqué al capdavant. Des de la formació consideren prioritari implantar una nova forma de fer i entendre la política, la qual permeti fer partícips als veïns i veïnes de la ciutat de la gestió municipal.

ERC presenta una llista totalment renovada i encapçalada per Òscar Amenós. Del programa republicà, el candidat destaca l’aplicació de la fiscalitat progressiva i la construcció de nous equipaments a la ciutat.

Silveri Caro repeteix una vegada més com a cap de llista del PSC. El seu programa inclou la variant de la C14, la construcció del parc sociosanitari i la creació d’una nova pista d’atletisme. Tot i això, el més prioritari pels socialistes és l’atenció a les persones.

També concorre a les eleccions Tàrrega en Comú, amb Josep Mª Cucurull com a número u de la llista. Els comuns aposten per fer de Tàrrega una ciutat on el benestar dels seus habitants sigui la màxima prioritat.

La resta de formacions que es presenten a les eleccions són el Partit Popular, Ciutadans, VOX i Lliures.

#municipalsCAT

Francesc García