16 equips participaran al segon Develops Basketball de Bellpuig

31/05/2019

La cita reunirà del 7 al 9 de juny algunes de les promeses del bàsquet nacional i europeu

Un total de 16 equips participaran del 7 al 9 de juny en el segon torneig internacional sub 16 Develops Basketball. Després de l’èxit de la primera edició, que va comptar amb vuit equips de primer nivell, el Club Basquet Bellpuig ha decidit incorporar a la competició equips de diversos nivells, aconseguint així un doblar la participació respecte a la primera edició.

Així doncs, aquest any els equips competiran en dos grups. Per una banda, els de més nivell: el Barça Peña, València Bàsquet, Tecniconta Saragossa, Selecció Andorrana, Força Lleida, BAXI Manresa, Divina Joventut de Badalona i l’equip suec Skuru Basket. El segon grup estarà format en gran part per equips catalans com el Club Basquet Bellpuig, Club Natació Tàrrega, el cadet B del Força Lleida, Club Basquet Vilaseca, Reus Deportiu, Club Basquet Seròs, Peña Fragatina, i Club Basquet Alfaz del Pi.

El torneig té l’objectiu de fomentar la pràctica d’aquest esport i oferir als visitants l’oportunitat de veure bàsquet de primer nivell.

La cita comptarà amb un concurs d’esmaixades i triples, i amb la presència de jugadors de la lliga ACB com Sergi Vidal i Marc Martí.

Francesc García