Acord immediat per l’arrendament del pavelló del CN Tàrrega

23/07/2021

L’entitat esportiva està a l’espera de tancar els últims detalls del contracte amb l’Ajuntament

El Club Natació Tàrrega (CNT) i l’Ajuntament de la ciutat han arribat a un acord d’arrendament de les instal·lacions del club per part del consistori amb l’objectiu que aquest espai es destini a activitats relacionades amb Cultura, Promoció Econòmica i d’altres esports que ajudin a descongestionar l'activitat del Pavelló Municipal d'Esports.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tàrrega, Silveri Caro, va explicar ahir al matí a l’antena de Ràdio Tàrrega que el pacte se signarà en les pròximes setmanes, però que “ja hi ha un acord sobre horaris, dies i imports, pel qual l’Ajuntament arrendarà les instal·lacions del Club Natació unes hores determinades, sempre mirant de combinar i no afectar la seva activitat esportiva”.

Aquest conveni ha de permetre al CNT afrontar un deute amb Hisenda de 250.000 euros corresponents a l’impost de l’IVA de la venda dels terrenys del seu antic pavelló. En aquest sentit, Caro va apuntar que aquest acord suposarà “un ingrés extraordinari pel Club Natació, que els hi és molt necessari per afrontar una sanció a la qual tenien la impossibilitat de fer-hi front”.

El contracte d’arrendament suposarà uns ingressos fixos anuals pel club targarí que els permetrà anar liquidant el préstec que hauran de demanar per afrontar el deute amb Hisenda. La mesura va ser valorada positivament pels socis de l’entitat en una reunió celebrada a les portes del pavelló el passat mes de gener, en la qual la Junta del CNT va exposar davant una cinquantena d’assistents quina era la situació financera.

L'Urgell TV / Foto: Ajuntament de Tàrrega