Agramunt celebra amb èxit els III JJOO de la Gent Gran de l'Urgell

17/05/2019

Agramunt ha acollit aquest dijous la tercera edició dels Jocs Olímpics de la Gent Gran de les residències de l'Urgell organitzats per l'Ajuntament d'Agramunt i la Residència Geriàtrica Municipal Mas Vell d'Agramunt. Al llarg del matí més d’un centenar d’avis han gaudit d’una gran jornada lúdico-esportiva. Els participants han realitzat quatre proves durant el matí: la diana amb anelles, les bitlles, un joc d'estira i arronsa i la prova de la cursa.

A més a més, els jocs han comptat amb la participació dels alumnes de les escoles Macià-Companys, Mare de Déu del Socós i l’INS Ribera del Sió que han format part de l’acte inaugural. Els escolars han estat els encarregats de fer el recorregut de la torxa, des de la residència Mas Vell fins al pavelló esportiu on s’ha encès el pebeter i s’ha donat inici als jocs.

Desprès de les proves esportives, els avis i els seus acompanyants, han gaudit d’un dinar de germanor i la posterior entrega de diplomes i trofeus.

Cal tenir en compte, també que els jocs han estat possibles gràcies a la col·laboració de més de cinquanta voluntaris.

Les residències que han participat en aquesta tercera edició dels jocs són Mare Marcel·lina de Verdú, Sant Antoni de Tàrrega, San Pere Claver de Verdú, Llar d'avis del Carme de Tàrrega, Residència de la Fuliola, Residència Maldà, Residència Alba de Tàrrega i les dues residències d'Agramunt, Ribera del Sió i Mas Vell.

Infolleida