Arriba la sisena edició de la BTT Serra d'Almenara el pròxim 17 de setembre

01/09/2017

Els participants podran optar entre tres recorreguts, de 20, 45 i 70 quilòmetres

El pròxim diumenge 17 de setembre tindrà lloc la sisena edició de la BTT Serra d'Almenara, una prova no competitiva que partirà de Bellcaire d'Urgell, i recorrerà sis municipis: Bellmunt, Castellserà, La Sentiu de Sió, Montgai, Penelles i Tornabous. 

Per conèixer els detalls d'aquesta prova, la Diputació de Lleida ha acollit aquest divendres una presentació que ha comptat amb la participació del diputat Eloi Bergós, la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell, el president del Club Ciclista BTT Serra d’Almenara, Jordi Pedrós, i un dels organitzadors de la cursa, Joan Marc Monrabà. 

La marxa consisteix en una pedalada de BTT que té com a objectiu compartir una jornada d’esport, de superació i diversió. El recorregut no estarà tancat per a la pedalada, de manera que caldrà vigilar amb altres possibles usuaris de la via, sobretot a les cruïlles, ha destacat Jordi Pedrós, president del Club Ciclista BTT Serra d’Almenara. S’aconsella als participants dur eines per fer front a qualsevol imprevist mecànic, així com telèfon mòbil i un o dos bidons amb aigua o altres refrescos.

Segons ha explicat Jordi Pedrós, els ciclistes podran optar entre tres circuits a escollir: la Ruta curta Open, de 20 km, la Ruta mitjana Rally, de 45 km, i la Ruta llarga Marathon, de 70 km. Els recorreguts seran per la Serra de Bellmunt i la Serra d'Almenara, amb unes rutes plenes de camins, senders i corriols. Els participants descobriran racons i senders amagats de la zona, amb unes vistes espectaculars.

La sortida es donarà a les 8.30 hores des de la plaça del Mercat de Bellcaire i les places estan limitades a 350 inscrits. Els participants podran gaudir d’esmorzar i beguda a l'arribada, així com de servei de bar, massatge, dutxes i diferents obsequis, a més d’entrar en un sorteig.

Infolleida