Bellpuig acull la 8a Copa Federació Sènior Masculí de Bàsquet

29/01/2018

El CB Alcarràs es proclama campió del torneig

El pavelló poliesportiu de Bellpuig, ha acollit durant els dies 25, 26, 27 i 28 de gener de 2018, la 8a edició Copa Federació Sènior Masculí de Bàsquet, que organitzaven conjuntament la Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol i el Club Bàsquet Bellpuig.

Aquesta competició, que se celebrava a la meitat de la temporada, va rebre la participació del Club Basquet Alcarràs, el CEP Vallfogona, el Club Bàsquet Alpicat B, el Club Bàsquet Secà Sant-Pere Lleida, el Club Bàsquet Bellpuig A, el Club Bàsquet Bellpuig B, el Club Bàsquet Bell-lloc i el Club Bàsquet Almacelles.

Els partits classificatoris van començar amb els quarts de final el dijous i divendres a la tarda. El dissabte des de les 5 de la tarda van tenir lloc les semifinals.

El diumenge 28 de gener a les 5 de la tarda es va disputar la final de la copa, entre el CB Bellpuig A i el CB Alcarràs, davant d’una grada plena d'aficionats que animava un i l’altre equip.

El partit que resolia el guanyador de la copa, va ser molt equilibrat i amb possessions llargues de tots dos equips. El resultat final (CB Belpuig A 47 – CB Alcarràs 49), es decidia en els últims tirs lliures del CB Alcarràs, que van proclamar-lo campió.

En acabar la final va tenir lloc el lliurament de trofeus al primer i segon classificat de la copa, en el que hi van assistir el president del CB Bellpuig (club amfitrió de la 8a edició), Sr. Ramon Torres; el vicepresident de la RT de Lleida de Basquet, Javier Calles; l’Alcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch; i la Regidora d’esports de l’Ajuntament de Bellpuig, Sra. Anna Quesada.

El jugador del CB Alcarràs, Carles Sanabria, va rebre el premi al millor jugador de la competició.

Entre el públic que presenciava la final, també hi havia l’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, que va celebrar la victòria amb el seu equip.

La 8a edició de la Copa Federació Sènior Masculí de Bàsquet l’organitzaven conjuntament la Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol i el Club Bàsquet Bellpuig, amb el suport de l’Ajuntament de Bellpuig.