Bellpuig dóna el tret de sortida al Provincial "Ara Lleida" i al Trofeu MCS

31/03/2018

Amb l’inici d’aquestes dues competicions, els pilots han estrenat les millores fetes al circuit i han fet un primer test de cara al Campionat d’Espanya

El circuit de motocròs de Bellpuig ha acollit aquest cap de setmana la primera prova provincial Ara Lleida i la primera carrera del Trofeu Moto Club Segre 2018, dues proves que han sumat un total de 120 pilots de fins a set categories diferents. Amb la disputa d’aquestes dues competicions, s’han estrenat les reformes fetes al circuit en les últimes setmanes i ha permès als pilots fer un primer test de cara al Campionat d’Espanya que es celebrarà els dies 21 i 22 d’abril.

Enguany el trofeu Moto Club Segre, on només punten els pilots del Club, consta de tres proves i, desprès de Bellpuig, seran els circuits de Ponts i Lleida qui acolliran la segona i tercera carrera respectivament. Respecte al Campionat Provincial Ara Lleida, els pilots diputaran un total de 17 curses que transcorreran fins al mes de desembre en els diversos circuits de la província.

Arcarons ha estat el vencedor de la categoria MX1 al circuit de Bellpuig. L’han seguit Francesc Mataró i Ivan Lluís Cabezas, aquest últim competint en les dues categories de la jornada. Arcarons i Mataró només al Trofeu Moto Club Segre.

Albert Morales