Bellpuig dona a llum la nova fira ‘Cuida’t’

24/10/2019

Es tracta de la primera mostra de l’Esport i de la vida saludable al municipi i que tindrà lloc els dies 16 i de 17 de novembre als pavellons poliesportius.

Bellpuig dona a llum la fira Cuida’t, una mostra sobre Esport i vida saludable que el municipi celebrarà per primera vegada  i que pretén posar en valor la necessitat de fer esport per tenir una vida saludable, potenciar la realització d’activitats esportives com una necessitat vital per a tota la població, tingui la edat que tingui, i cadascú en la mesura de les seves possibilitats.

La mostra que tindrà lloc els dies 16 i de 17 de novembre als pavellons poliesportius, es l’evolució de la fira ‘Conserva’t’, la qual s’ha realitzat al municipi els darrers anys i que estava enfocada a l’alimentació saludable i tradicional, posant en valor les conserves com a part del nostre patrimoni culinari de proximitat.

Jordi Estiarte, alcalde de Bellpuig, explica que ‘Cuida’t’ serà una fira participativa també per part de les entitats esportives de la vila que durant els dies de mostra programaran activitats obertes a tota la població i també als visitants de la fira. “A més, els tallers i xerrades aniran molt enfocats a la necessitat de fer esport però també en el fet de fer-ho en condicions, valorant riscos i tenint en compte en cada cas la necessitat d’una correcta alimentació”, descriu l’alcalde.

Pel que fa a l’alimentació i els productes de proximitat, ‘Cuida’t’ continua apostant pels productes de proximitat com a base de l’alimentació diària. “Per aquest motiu, a la fira trobarem com sempre productes artesanals, de proximitat i saludables. Les conserves també hi seran presents com una manera tradicional i saludable de conservar aquests productes de proximitat”, apunta Estiarte

La fira, que tindrà lloc els dies 16 i de 17 de novembre, també oferirà xerrades d’informació i divulgació, tallers de cuina saludable amb productes de proximitat, activitats esportives programades i exposició i venda de productes de proximitat i saludables.

Infolleida