Bellpuig estrena un renovat camp de futbol

29/01/2019

La nova pista de gespa artificial suposarà una millora per als jugadors i permetrà acollir de nou grans esdeveniments esportius

El camp de futbol municipal de Bellpuig ha reprès aquesta setmana l’activitat després que l’Ajuntament hagi finalitzat els treballs de millora d’aquest espai. A les instal·lacions esportives s’hi ha estrenat una pista totalment renovada amb gespa artificial. Les obres, llargament reivindicades, han tingut una durada de quatre mesos durant els quals també s’han renovat les xarxes de serveis.  

Els treballs han comptat amb un pressupost de prop de 480.000 euros, procedents d’una partida dels comptes de l’Ajuntament de l’any 2018. Segons han assegurat des de l’Escola i el Club de Futbol de Bellpuig, el nou camp suposarà una millora per als jugadors i jugadores, i permetrà acollir de nou esdeveniments esportius importants.

Actualment l’Escola de Futbol de Bellpuig compta amb uns 110 nois i noies. De cara a la temporada vinent esperen que la xifra creixi, i recuperar aquells esportistes que van marxar a altres equips en no poder jugar en un camp adequat.

Francesc García