Cent inscrits a la Marxa Reguer Viu d'Anglesola, la segona de les Marxes Saludables de l'Urgell

04/11/2019

Tot i que el temps no va acompanyar i es va produir un ruixat abans de l'inici de la cursa, els caminadors i les caminadores es van mostrar encoratjats a l'hora de realitzar la ruta

Un centenar de persones s'han inscrit aquest diumenge, 3 de novembre, a la Marxa Reguer Viu d'Anglesola, que s'emmarca dins les Marxes Saludables de l'Urgell, organitzades pel Consell Esportiu de l'Urgell amb el suport dels ajuntaments de Verdú, Anglesola i Preixana.

L'objectiu de l'esdeveniment d'Anglesola va estar el de donar a conèixer la zona ZEPA d'aquest municipi, on els participants van poder escollir entre dues marxes de 5 i 10 km.
Tot i que el temps no va acompanyar i es va produir un ruixat abans de l'inici de la cursa, els caminadors i les caminadores es van mostrar encoratjats a l'hora de realitzar la ruta.

Des del Consell Esportiu de l'Urgell, s'ha destacat la col·laboració amb l'entitat organitzadora, el Club Esportiu d'Anglesola, i la voluntat de l'Ajuntament del municipi a l'hora de dur a terme activitats esportives saludables i adherir-se a la iniciativa de l'ens comarcal. De la mateixa manera, han volgut agrair la participació dels ajuntaments de Verdú i Preixana.

La Marxa Reguer Viu d'Anglesola és el segon esdeveniment que precedeix a la primera edició de la cursa i la caminada Correvinyes de Verdú. El cicle de marxes saludables culminarà el dia 15 de desembre a la localitat de Preixana amb la cursa i caminada Entre Cabanes, que coincidirà amb la celebració de la fira gastronòmica De Prop. En aquesta ocasió, els participants podran escollir entre tres recorreguts: dos per a la cursa d'11 i 21 km i un per a la caminada, d'11 km. L'objectiu també és posar en valor el patrimoni de les cabanes que hi ha a la zona ZEPA Belianes-Preixana.
Noèlia Burgos