Centenars de persones correran a la primera cursa solidària StargardtGo!, el pròxim 17 de juny

05/06/2018

La prova s’emmarca en un projecte que vol sensibilitzar sobre les malalties degeneratives de la retina de caràcter hereditari i recaptar fons per a l'Associació EsRetina

Agramunt acollirà el pròxim 17 de juny la primera edició de la Cursa Solidària StargardtGo!, iniciativa amb la qual es pretén sensibilitzar sobre les malalties degeneratives de retina de caràcter hereditari que es diagnostiquen en la infància, i recaptar fons per a l’Associació EsRetina. Fins ara ja s'hi han apuntat més de 200 persones en les diferents modalitats de la prova, les curses de 6 i 10km i la caminada de 6km. En total, l'organització preveu arribar als 500 inscrits. 

La cursa, que es puntuable per a la Lliga Ponent, s’iniciarà a les 9.30h al Passeig del Sió d'Agramunt. Cal destacar que els participants amb visió reduïda o ceguesa, que fins ara en són sis dels 200 inscrits, tindran permesa la participació amb l’ajuda de gossos pigall o amb l’ajuda de corredors guia. Tots els participants rebran una bossa amb diferents obsequis, i un regal commemoratiu, que en el cas de la cursa serà una samarreta tècnica.  

Infolleida