Derrota injusta del Tàrrega contra l'Andorra

04/02/2019

Cau amb un gol a l’últim minut, després que a la jugada anterior no s’assenyalés un penal sobre Leo, que va acabar hospitalitzat

Després de dues victòries consecutives, la UE Tàrrega va encaixar aquest diumenge la primera derrota de l’any. Tot i el gran nivell amb què han competit els blaugranes, no van poder contra l’Andorra (2-4), que va  tenir el seu màxim accionista, el barcelonista Gerard Piqué, a la grada.

El Tàrrega va començar el partit amb força i al minut 15 va aconseguir posar-se al davant amb un gol de Clop. L’empat va arribar només 14 minuts més tard. No obstant això, el Tàrrega va tornar a encapçalar el marcador abans de finalitzar la primera part, amb un gol de Maikel. A la segona part, l’Andorra va aconseguir fer-se amb el partit i va obtenir el seu segon gol al minut 57. Les decisions arbitrals van començar a condicionar el duel, i arran d’una falta no assenyalada sobre Jofre, l’Andorra aconseguia el 2-3. El darrer gol de l’Andorra (2-4) va arribar quan l’àrbitre no va assenyalar un penal del porter visitant sobre el blaugrana Leo, que va ser traslladat a l’hospital, on va ingressar en observació a conseqüència d’un cop.

Amb aquesta derrota, la UE Tàrrega es situa en novena posició en la classificació general. El pròxim diumenge l’equip jugarà contra la Rapitenca.