Destacada actuació targarina al Campionat d’Espanya de Ciclisme Màster

15/07/2021

Or per Manel Seco i plata per Ramon Lloses en modalitats diferents

Els ciclistes targarins Manel Seco i Ramon Lloses van pujar al podi del Campionat d’Espanya de Ciclisme Màster que es va disputar el passat diumenge a la localitat val·lisoletana de Mojados. Seco va aconseguir el títol estatal en la categoria Màster 50A, mentre que Lloses va ser el segon classificat en la categoria Màster 50B.

La prova, en modalitat contrarellotge, constava d’un recorregut de 18 quilòmetres d’anada i tornada entre els municipis de Mojados i Portillo. Un circuit exigent amb una llarga recta de 8 quilòmetres i un gir al centre urbà de Portillo, després d’haver coronat un repetjó de 309 metres amb un desnivell del 14%.

Manel Seco va aconseguir treure’s l’espina dels dos darrers subcampionats que havia encadenat amb un títol que anhelava des de feia temps. Ramon Lloses, per la seva banda, va repetir la medalla de plata aconseguida a Mallorca el 2020.