Edu Berrocal torna al Tàrrega

26/09/2018

Es reincorpora com a entrenador de l’equip després de la destitució de Víctor Vera

La U.E. Tàrrega ha fet aquest dimarts el primer entrenament amb Edu Berrocal. El que ja va ser tècnic de l’equip durant el final de la darrera temporada torna a agafar les regnes del conjunt, juntament amb Richi Merino, després que la junta del club destituís a Víctor Vera el passat diumenge. La decisió arribava just al finalitzar el partit contra la Rapitenca, un encontre que pel Tàrrega va suposar la tercera derrota consecutiva de la temporada.

El nou tècnic del Tàrrega ha assegurat que tot i el complicat inici de l’equip a primera catalana, encara no hi ha res perdut i poden obtenir bons resultats en les pròximes jornades. L’igualadí tindrà la primera oportunitat diumenge contra el Molleurssa.

Amb el canvi d’entrenador, la junta del club espera que l’afició recuperi la il·lusió i la confiança dipositada en l’equip a principis de temporada i perduda el passat diumenge. També pretén aconseguir una reacció immediata que permeti recuperar uns ànims que dins l’equip van quedar tocats per una derrota tan contundent a casa com va ser un 1-5.

Des de la junta del club han volgut agrair a Vera el treball fet, però destaquen que la línia del tècnic no era la idònia.

Francesc García