El Club de Bitlles Tàrrega estrena noves pistes

14/11/2021

En una parcel·la cedida per l’ajuntament al Parc Esportiu

El Club de Bitlles Tàrrega ha estrenat les seves noves pistes ubicades al Parc Esportiu de la localitat. Es tracta d’un recinte de 400 metres quadrats que s’ha habilitat en una parcel·la cedida per l’ajuntament. La mateixa entitat s’ha encarregat de construir una tanca perimetral mitjançant material cedit per empreses de la zona a la vegada que ha reaprofitat alguns elements de mobiliari urbà. Prèviament, el consistori havia replanat la superfície i estès una capa de sauló. El resultat és un espai ampli i còmode situat a la cruïlla dels carrers de la Plana i Sant Pere Claver, just on abans es trobaven les antigues piscines d’estiu. El recinte compta amb 7 carrils per jugar a bitlles amb possibilitat de senyalitzar-ne tres més. El Club de Bitlles Tàrrega ha guanyat així en qualitat a l’hora de practicar l’esport ja que les anteriors pistes ubicades vora l’Escola de Persones Adultes (al carrer de la Pau) s’havien quedat petites i obsoletes.

El regidor d’Esports, Silveri Caro, ha visitat avui les noves pistes i ha desitjat molta sort al Club de Bitlles Tàrrega en aquesta nova etapa. L’edil ha destacat la bona entesa entre el consistori i l’entitat per acordar el trasllat de les pistes, “decisió que ha esdevingut un encert”. També ha assenyalat que es projecta construir al mateix recinte un petit espai per guardar material. Caro, a més, ha posat en valor el fet que l’activitat s’hagi reubicat al Parc Esportiu, vora els terrenys on aviat s’ampliaran les instal·lacions del Club Tennis Tàrrega i es construiran noves pistes de pàdel.

Per la seva part, la presidenta del Club de Bitlles Tàrrega, Anna Maria Molina, ha mostrat la seva satisfacció pel nou recinte alhora que ha agraït les aportacions privades per construir la tanca perimetral. “Les noves pistes permetran que l’entitat pugui planificar amb garanties el seu futur”, ha manifestat Molina tot recordant que el club compta ara amb una vintena de membres, té tres equips i participa en quatre lligues.

Laia Pedrós (Segre - Nova Tàrrega)