El CN Tàrrega cau derrotat contra el CB Pardinyes per 54 a 106

07/09/2020

La diferència de categoria es va fer evident durant tot el partit. Va ser el primer encontre de pretemporada per als dos equips

El Pardinyes es va imposar dissabte al CN Tàrrega en el primer test de pretemporada dels dos equips, un duel desigual en el qual va quedar patent la diferència de categoria. Els de Gerard Encuentra, de LEB Plata, no van tenir problemes per superar l’equip de Miquel Domingo, que competeix a Copa Catalunya. Tanmateix, els urgellencs mai van abaixar els braços i es van mantenir intensos, buscant millorar de cara a la temporada a la màxima categoria catalana. Des de l’inici del matx, el Pardinyes va mostrar la seua major qualitat individual, davant d’un CN Tàrrega que va intentar frenar l’encert anotador. Tanmateix, els visitants aviat van prendre el comandament i van arribar al final del primer quart amb 12 punts d’avantatge (11-23). En el segon parcial no va canviar el guió, amb el Pardinyes molt encertat i amb les primeres rotacions des de la banqueta. Al descans, el duel estava decidit (22-51).

El tercer quart va ser el millor del CN Tàrrega, que va arribar a tractar de tu a tu el rival, encara que de nou va decidir la qualitat dels visitants, que anaven augmentant el marge. A l’entrar a l’últim parcial, el Pardinyes dominava per 36 punts de diferència (40-76). Sense abaixar la intensitat i amb Encuentra demanant màxima concentració com a preparació per a la temporada, el Pardinyes va acabar imposant-se per 52 punts (54-106), saldant amb nota el seu primer test de pretemporada. Tots els jugadors del primer equip, a l’espera de dos reforços més, van poder tenir un primer contacte amb el bàsquet competitiu després de molts mesos d’aturada. Fins a sis jugadors visitants van acabar amb dobles dígits, amb Schmidt com a màxim anotador, amb 16 punts. Pel CN Tàrrega, Sims en va aportar 14 al seu equip.