El festival DesescalART de Castellserà acollirà fins a 240 persones amb inscripció prèvia

28/05/2020

Després de suspendre la Fira, les caramelles, la festa de la Mona i fer la Festa del Bandoler confinada, des de l'Ajuntament es veu la necessitat de començar a reprendre l'activitat cultural

El Festival Desescal-ART que organitzen dissabte l’ajuntament de Castellserà i la Masia Cal Monic acollirà fins a 240 persones amb inscripció prèvia. L’esdeveniment, que es pretén convertir en el primer Festival d'Arts escèniques de la desescalada a Ponent, realitzarà dues sessions, una a les set del vespre i una altra a les 10 de la nit, per tal de poder garantir totes les mesures de seguretat. L’accés serà restringit i l’espai estarà distribuït per unitats familiars. L’espectacle anirà a càrrec d’artistes del municipi, per tal de fomentar la cultura local.

El cartell el conformen diversos artistes de diferents disciplines com el teatre, el circ, la música i la màgia. Les companyies recuperen la seva activitat després de tres mesos aturats per la pandèmia.

L'Ajuntament de Castellserà vol deixar palès "el compromís del municipi amb la cultura". En aquest sentit, dissabte s’aprofitarà per presentar la 8a edició del Cicle Cultural CastellSerà de Nit, que cada agost omple d’activitats les places del municipi.

Noèlia Burgos