El Grup 'Alba' promou la dansa inclusiva i l'esport adaptat dins del projecte europeu 'Unidans'

17/10/2019

Ja s'han dut a terme una sèrie de trobades periòdiques amb l'objectiu d'intercanviar coneixements i experiències

El 'Grup Alba' és una de les tres entitats participants d'aquest projecte finançat per 'Erasmus Plus' que es va iniciar al març d'aquest any i que ja s'han dut a terme una sèrie de trobades periòdiques amb l'objectiu d'intercanviar coneixements i experiències de bones pràctiques sobre la dansa i l'esport adaptat.

Aquest matí els representants de les entitats sòcies, 'Oan Kunst Ghermanescu School of coaches' de Bucarest i el 'Centro Sportivo Educativo Nazionale' de Roma, han visitat la seu d''Alba' a Tàrrega. Arran de les mobilitzacions d'aquesta setmana, 'Alba' s'ha vist obligada a anul·lar el seminari sobre dansa inclusiva que estava previst per avui, però sí que s'ha pogut realitzar via 'Skype' dues xerrades amb Jannick Niort i Maria José Montilla, referents de la dansa inclusiva i l'esport adaptat.

A la tarda, l'entitat romanesa i la italiana han organitzat un taller per les persones del centre ocupacional on han posat en pràctica algunes de les metodologies que porten a terme als seus respectius centres.

Al final del projecte, les tres entitats elaboraran conjuntament una guia per ajudar a implantar o impulsar la dansa inclusiva dirigida a entrenadors/es i responsables de centres de ball o esportius.
Infolleida