El grup Sommeliers actuarà en la segona cita del Tastasons 2019 de Preixana

17/07/2019

La cita es completarà amb un tast de productes locals que inclourà una taula de formatges acompanyats de vi

El grup Sommeliers serà l’encarregat de posar la música a la segona cita del festival Tastasons 2019 de Preixana, que se celebrarà el pròxim dissabte 20 de juliol, a les 8 del vespre, en una cabana de volta recuperada recentment de Les Pedreres, enmig dels secans de Belianes-Preixens.

Sommeliers ha publicat dos cd’s, el segon va sortir el passat mes de maig. Les components del grup són Rocio Seligrat (veu), Mireia Bartolí (violí), Marta Pons, (cello), Maricel Pons (piano) i Teresa Nogueron (clarinet). Totes elles maridaran un entorn natural magnífic amb música pop, folk i tradicional.

L’actuació es completarà amb un tast de productes locals que inclourà una taula de formatges Camps, Tros de Sort i formatges ecològics Aubagueta, acompanyats de vi Mil Sons 2018 d’Antoni Giribet Celller i pa del Forn Salvador. El concert serà gratuït i el tast tindrà un cost de 8 euros.

El primer concert del Tastasons 2019 va tenir lloc a l'església de Santa Maria i va reunir més d'un centenar de persones. L'actuació va anar a càrrec de la Coral Shalom i el tast eren carquinyolis d'Agramunt de Torrons Roig amb una copa de cava Canals&Munné.

Infolleida