El sènior masculí del CN Tàrrega jugarà la pròxima temporada a Copa Catalunya

29/05/2019

L’equip de bàsquet targarí aconsegueix l’ascens després de tancar una gran temporada a primera catalana

Després d’una gran temporada a primera catalana, quedant segons de grup, l’equip sènior masculí del Club Natació Tàrrega ha aconseguit l’ascens a Copa Catalunya, la competició de més nivell que organitza la Federació Catalana de Basquet. Així doncs, els targarins jugaran la propera temporada contra els 23 millors equips catalans. Conscients de la dificultat que això suposa, l’entrenador de l’equip, Miquel Domingo, assegura que el principal objectiu ara mateix és preparar-se lo millor possible.

Aquesta ha estat la primera temporada que el CN Tàrrega jugava a primera catalana. Tot i que a principi de temporada l’objectiu era mantenir la categoria, els bons resultats que el conjunt va anar obtenint va donar als jugadors la confiança que necessitaven per assolir el desitjat ascens a Copa Catalunya.  

Després de proclamar-se el millor sots campió dels tres grups que juguen a primera catalana, el CN Tàrrega podrà disputar la final a 4 de la fase d’ascens a Copa Catalunya, en què els quatre equips participants ja tenen l’ascens assegurat. Els de la capital de l’Urgell s’enfrontaran dissabte al Sant Gervasi a Navàs. També jugaran el Navàs i l’Almeda de Cornellà.

Francesc García