El targarí Jaume Rovira converteix el seu repte personal de la Titan Desert en un projecte solidari a favor del Grup Alba

14/01/2020

El projecte pretén recollir fons perquè l'equip ciclista del Club Alba pugui realitzar la ruta de llarga distància

Amb la música ben alta i dalt d'una bicicleta d'espinning, Jaume Rovira, juntament amb alguns dels integrants de l'equip ciclista del Grup Alba, s'entrenaven aquest dimarts al Centre Esportiu Sant Jordi per fer realitat els seus respectius reptes esportius. Rovira és mestre d'educació física a l'institut d'Agramunt i aquest any s'ha proposat participar en la famosa cursa 'Titan Desert', basada en la filosofia del París Dakar, que tindrà lloc al mes d'abril al desert del Marroc.

Paral.lelament al seu repte esportiu i personal, ha volgut impulsar també un projecte educatiu oferint xerrades i conferències a escoles parlant dels valors de l'esport, i buscant recursos econòmics pel Club Ciclista del Grup Alba. Per primer any la 'Titan Desert' ha convocat unes beques de 2.500 € per aquells participants que vulguin lligar el seu repte esportiu amb un projecte solidari, les beques 'Titan Life'. En Jaume Rovira ha volgut participar-hi per ajudar a recaptar diners pel projecte de la ruta de llarga distància de 300 km que fa cada any el Club Ciclista Alba del Grup Alba integrat per una quinzena de persones amb discapacitat. Per aconseguir aquesta beca, cal que el seu projecte sigui un dels 5 més votats a través de la pàgina web de la Titan www.titandesert.com

Rovira busca també empreses o entitats que patrocinin i col·laborin amb el seu repte personal i solidari. Ja compta amb el suport de Ros Roca, El Pastoret, Bici 3.0, 9MAG materials, Cal Tonet o el Gimnàs Sant Jordi. Per altra banda, el Consell Esportiu de l'Urgell ha finançat també la fabricació d'uns bufs amb un disseny realitzat per les persones d'Alba i que s'han posat a la venda a diferents establiments per recaptar fons pel projecte.

El Centre Esportiu Sant Jordi ha ofert aquests dies de fred i boira la possibilitat que l'equip ciclista d'Alba es pugui entrenar a les seves instal·lacions i realitzar classes com la que han compartit aquest dimarts amb en Jaume Rovira.
Infolleida