El targarí Pierre Oriola es queda fora de la llista pels Jocs Olímpics

19/07/2021

L’aler-pivot del Barça és un dels tres descartats de la selecció espanyola de bàsquet

El basquetbolista targarí Pierre Oriola no viatjarà finalment a Tòquio per competir als Jocs Olímpics d’aquest estiu amb el combinat espanyol. Així ho va anunciar ahir el seleccionador Sergio Scariolo després del darrer amistós de preparació que Espanya va disputar a Las Vegas contra els Estats Units.

Tot i entrar en la llista de 15 preseleccionats per disputar els partits de preparació pels Jocs, Oriola n’ha acabat quedant fora en confirmar-se que el madrileny Juancho Hernangómez s’ha recuperat abans del previst d’una lesió a l’espatlla.

La presència d’Oriola a la llista definitiva s’ha vist afectada pel llarg repertori d’estrelles que té la selecció espanyola en les posicions interiors amb els germans Gasol i Hernangómez com a principals postors per repartir-se els minuts, a més del jove de 19 anys Usman Garuba.

Oriola s’acomiadarà de la resta de l’expedició juntament amb els seus companys Darío Brizuela i Xavi López-Arostegui abans que el combinat espanyol marxi cap a Tòquio. Els tres descartats tornaran cap a casa en un vol acompanyats pel president de la Federació Espanyola de Bàsquet, Jorge Garbajosa.

Pierre Oriola posa el punt final a una temporada plena d’èxits en la qual ha aixecat la Copa del Rei i la Lliga Endesa com a capità del Barça. El targarí també ha adornat la temporada del doblet arribant a la final de l’Eurolliga, la Supercopa Endesa i la Lliga Catalana.

L'Urgell TV / Foto: FC Barcelona