El Tàrrega empata a 1 al camp de la Montañesa

25/11/2018

Els barcelonesos no han pogut empatar fins als instants finals del partit, prenent dos punts d’or als targarins

Bona actuació del Tàrrega aquest diumenge al camp de la Montañesa, un dels primers classificats de la lliga que gairebé tanca el cap de setmana sense puntuar.

Durant els 45 primers minuts del matx, cap dels dos equips ha estat capàs de treure l’empat a 0 del marcador, un resultat que també s’ha allargat fins a mitjans de la segona part.

Ha estat al minut 67 quan el Tàrrega ha trencat la igualada per mitjà de Leonel Hernan Márquez, estrenant-se així com a golejador aquesta temporada.

Els de l’Urgell han aguantat sòlids aquests darrers instants del partit però, ja en la recta final (min 83) els barcelonesos han aconseguit empatar gràcies a Francisco Areito sense que quedés més temps per moure l’1 a 1 del marcador.

El partit ha comptat amb un total de set amonestacions, tres per l’equip local i quatre pels d’Edu Berrocal.

Amb aquest resultat el Tàrrega es consolida a la zona mitja de la classificació i ja espera al Manresa en un matx que es celebrarà el proper 2 de desembre al Municipal Joan Capdevila.