Els JJOO de la Gent Gran de l’Urgell es consoliden amb més d’un centenar de participants de nou residències

24/05/2018

Competeixen en quatre proves que tenen com a objectiu promoure l’activitat física

La torxa dels II Jocs Olímpics de la Gent Gran de l’Urgell ha arribat al Pavelló Municipal d’Agramunt de la mà dels nens i nenes de la població. Davant d’una cinquantena de voluntaris i d’un públic emocionat, s’ha encès el peveter i s’ha iniciat la desfilada amb el centenar de participants.

L’èxit obtingut en la primera edició d’aquests jocs impulsats per la Residència Mas Vell d’Agramunt, ha portat a sumar una residència a la llista de participants. Així, enguany han participat nou centres de diverses poblacions de l’Urgell com Agramunt, Bellpuig, Maldà, Tàrrega i Verdú. Amb entusiasme i esportivitat, els avis i àvies han participat en les quatre proves que s’han preparat: diana amb anelles, l’estira-i-arronsa, les bitlles, i una cursa, novetat d’aquest any. Les activitats han estat dissenyades amb la finalitat d’exercitar el moviment, la punteria, l’agilitat i la força.

El projecte dels Jocs Olímpics de la Gent Gran de l’Urgell ha estat premiat recentment en la segona edició dels Guardons de l’Esport. Concretament, el projecte ha rebut el premi en la categoria del foment i la difusió dels hàbits esportius entre els col·lectius de la tercera edat.

Francesc García