Èxit de participació en la primera Cursa Solidària Stardgart Go! d’Agramunt

17/06/2018

Iniciativa que pretén sensibilitzar sobre les malalties de retina i recaptar fons per a l’investigació

Èxit rotund en la primera Cursa Solidària Stargardt Go! d’Agramunt. Fins a 500 persones han participat en aquesta iniciativa que pretén sensibilitzar sobre les malalties de retina de caràcter hereditari que es diagnostiquen en la infància, i recaptar finançament per impulsar un centre de referència en retinosi a Catalunya amb presència a les xarxes europees. L’impulsora del repte Stargardt Go!, Margaret Creus, ha destacat la bona rebuda que ha tingut aquesta cita esportiva, i assegura que ja pensen en una segona edició.

La cursa ha comptat amb dos recorreguts, un de sis quilòmetres i un altre de deu. A més també s’ha ofert la possibilitat de participar fent una caminada de sis quilòmetres. Els primers classificats del recorregut de sis quilòmetres han estat el Roger Estradé, amb un temps de 21 minuts i 13 segons, i Margot Falip, amb 28 minuts i 33 segons.

Pel que fa als 10 quilòmetres, Josep Segura ha fet un temps de 36 minuts i 45 segons, i la primera dona ha estat Rosamari Carulla, que ha arribat a la meta en 40 minuts i 26 segons.

La prova també ha comptat amb 13 corredors amb visió reduïda o ceguesa, entre ells, el dues vegades campió del món en Crossfit Adaptat Marc Gil.

Francesc García