Jan Farré es queda a les portes del podi al Campionat d’Espanya Infantil

26/07/2021

El jove golfista d’Agramunt aconsegueix el quart lloc a només 3 cops del bronze

L’agramuntí Jan Farré va acabar com a quart classificat al Campionat d’Espanya Infantil de Golf 2021 disputat al Real Club de Golf El Prat (Barcelona) del 6 al 8 de juliol. Amb una puntuació final de 226 cops, Farré es va quedar a només 3 de les places que donaven accés a les medalles i a 6 del primer classificat.

Jan Farré va accedir al Campionat d’Espanya després de vèncer a la Torremirona Cup’21, prova de la Federació Catalana de Golf puntuable pel torneig estatal. Durant els 3 dies de competició, el d’Agramunt va haver de lluitar frec amb els seus rivals per completar els 18 forats del recorregut.

En unes declaracions que recull Ràdio Sió, Farré va valorar els èxits assolits explicant que “la pressió de jugar un Campionat d’Espanya no és gens fàcil”. “Vaig quedar quart i va ser molt difícil, però ho vaig poder fer amb el sacrifici que vam fer tota la meva família i tots els que em van ajudar", va declarar l’agramuntí.

Farré va començar a practicar aquest esport quan tenia 5 anys al Golf Urgell Pitch & Putt de Bellpuig. Des de llavors, la seva millora i projecció l’ha portat a disputar diferents tornejos tant en la modalitat de Pitch & Putt, on ha estat dues vegades guanyador i dues més subcampió, com de golf, participant en fins a 4 Campionats d’Espanya.

L'Urgell TV / Foto: Barcelona Golf Academy