Jordi Oliveres deixa el carrec d'entrenador del primer equip de la UE.Tàrrega

01/04/2018

Oliveres al·lega motius personals que li impedeixen tenir la màxima dedicació en la direcció de l'equip. Salvadó i Gonzáles també deixen el club blaugrana

El ja ex tècnic del primer equip targarí ha dit que ha pres aquesta decisió de fer-se a un costat a principis d’aquesta setmana per motius personals. Motius que li impedeixen tenir la màxima dedicació con havia fet fins ara, com correspon a un equip com la UE. Tàrrega.   No obstant, Jordi Oliveres seguirà vinculat al club com a coordinador que és, de l’Escola de Futbol Amb ell també, deixen el primer equip blaugrana, el seu ajudant Carles Salvadó i el preparador físic Joan González.

El Club Agraeix La Gran Tasca Desenvolupada al Capdavant de Equip I que continuarà Essent una Peça Fonamental  Del Projecte Iniciat  Per  la junta actual.


Ara, el club li busca substitut, quin escollit sortirà, d’entre tres o quatre entrenadors, per a portar la direcció tècnica a partir d’ara, i en principi, fins al final d’aquesta temporada. S’espera que el nou tècnic ja debuti el proper partit que el quadre targarí ha de jugar  al camp de l’ Alcarràs la propera jornada de lliga.
Infolleida