'Katumpa', música infantil popular, actual i educativa

27/01/2020

L'agramuntí Miquel Ros i la lleidatana Raquel Sanchiz han creat una plataforma per actualitzar els recursos musicals didàctics infantils

Crear cançons didàctiques perquè els infants treballin dins les aules i amb les seves famílies. Aquest és l'objectiu amb què va néixer 'Katumpa', una iniciativa que vol renovar el repertori musical familiar i revestir la cultura i la tradició catalana amb els corrents de música actual.

Així, amb distintes tonalitats, ritmes i harmonies, es creen els temes de 'Katumpa'. Actualment, disposen de dos senzills, 'La Castanyada' i 'Somia l'hivern', cançons que van acompanyades d'uns intrèpids personatges.

Les cançons estan disponibles gratuïtament a totes les plataformes digitals i a la pàgina web de Katumpa, on també es trobarà el proper tema, que estarà inspirat en la mona de Pasqua. De cara al futur, l'objectiu és abastir tots els elements de la cultura catalana i il·lustrar les cançons amb dibuixos animats, a més de buscar col·laboradors que vulguin aportar el seu granet de sorra al projecte.

Pots escoltar les cançons de 'Katumpa' a www.katumpa.cat
Noèlia Burgos