“La Caixa” i la Residència Sant Antoni de Tàrrega col·laboren per adquirir llits elèctrics articulats

08/12/2019

El conveni contribuirà a fer realitat l’ampliació d’habitacions a la segona planta de l’edifici

La Fundació Residència de la Gent Gran Sant Antoni de Tàrrega ha signat aquesta setmana un conveni de col·laboració amb l’Obra Social "la Caixa". L’acord permetrà l’adquisició de llits elèctrics articulats, els quals contribuiran al benestar de les persones residents. Els nous llits s’integraran dins el projecte d’ampliació d’habitacions que preveu dur a terme la residència durant els propers mesos a la segona planta de l’edifici. Josep Galve, director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Lleida, ha fet efectiva la firma del conveni en un acte al qual també han assistit l’alcaldessa de Tàrrega i presidenta de la Fundació Residència de la Gent Gran Sant Antoni, Alba Pijuan Vallverdú, i el director tècnic Josep Lardiez.

Josep Galve ha subratllat el compromís de l’Obra Social "la Caixa" amb els serveis assistencials "que ajuden a millorar la qualitat de vida de la gent gran". Per la seva part, l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú ha expressat l’agraïment per la donació, "la qual farà possible d’augmentar la dotació d’habitacions i fer créixer el centre". D’altra banda, Josep Lardiez també ha agraït l’esforç de l’Obra Social "la Caixa" ja que l’ajut "ens permetrà fer front a l’actual demanda de places a la residència".

La Fundació Residència de la Gent Gran Sant Antoni de Tàrrega és una entitat sense ànim de lucre, regida per un patronat que encapçalen l’alcaldessa de Tàrrega i el rector de la Parròquia. El centre compta actualment amb 73 residents i 20 places de centre de dia. En el decurs dels darrers anys, l’immoble ha estat objecte de diverses intervencions de millora. Actualment es treballa a la planta baixa, on s’adequa l’antiga sala de vetlla per convertir-la en un nou espai destinat a la recepció de visites i dinamització d’activitats.

Infolleida