La festa solidària “Posa’t la gorra” ven més d’un miler de gorres a Tàrrega

16/06/2019

La cita aplega a centenars de persones al parc de Sant Eloi que mostren la seva solidaritat amb els infants que pateixen càncer

La festa solidària contra el càncer infantil “Posa’t la Gorra” ha tornat per tercer any al parc de Sant Eloi de Tàrrega. La cita, organitzada per l’AFANOC i amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega, ha aconseguit vendre aquest any més d’un miler de gorres, enguany dissenyades per Ágatha Ruíz de la Prada.  La recaptació anirà destinada a la lluita contra el càncer infantil i a projectes d’acompanyament a famílies, com la Casa dels Xuclis.

Un any més, la cita ha aplegat a centenars de persones que han participat de l’ample ventall d’activitats que les entitats de la capital de l’Urgell han preparat. Així doncs, els participants han pogut practicar el tir amb arc, plantar plantes amb l’ajut de la brigada de l’Ajuntament, o conèixer com són els vehicles de la policia local o els Mossos d’Esquadra, entre altres propostes.  

Un dels moments més destacats de la festa ha estat la lectura del manifest, que aquest any ha anat a càrrec de dues noies del grup de joves de l’AFANOC. En el text han agraït totes les aportacions rebudes, que serviran per donar impuls a l’entitat. La festa ha culminat amb l’alliberament d’un milà negre per part dels Agents Rurals, i amb el concert del músic targarí Carlitos Miñarro, que ha animat a petits i grans amb els seus ritmes festius.

Francesc García