La UE Tàrrega presenta a Càndid Viladrich com a nou entrenador

12/07/2021

El solsoní, de 39 anys, comptarà amb Sergi Bernaus com a segon

 

Càndid Viladrich serà el nou entrenador de la UE Tàrrega a partir d’aquesta temporada. La junta directiva del club blaugrana va fer oficial la seva incorporació al capdavant del primer equip amb una presentació que va tenir lloc el divendres passat al Municipal Joan Capdevila.

Viladrich, amb una llarga experiència en el futbol formatiu i amateur, arriba al club després d’haver entrenat a Solsona, Organyà i Andorra. Durant la seva presentació, va afirmar que “afronta aquest repte amb la màxima il·lusió i amb ganes de treballar”. El tècnic també coneix el club i la ciutat de prop, ja que té vincles familiars a Tàrrega.

Tindrà com a segon a Sergi Bernaus, de 35 anys, un entrenador molt valorat dins el futbol formatiu. Ha entrenat anteriorment la UE Bordeta i el Cervera, ascendint l’equip juvenil del darrer a Preferent. Bernaus ha estat el responsable del primer equip del Cervera durant les 3 últimes temporades.

Viladrich agafa el relleu d’Edu Berrocal, que va anunciar que deixaria l’equip a final de temporada després de 4 anys i 81 partits oficials a la banqueta blaugrana. L’objectiu del de Solsona serà el de recuperar un equip minvat per les baixes d’homes importants i amb un protagonisme cada cop més gran dels joves de l’escola. El conjunt targarí va tancar la darrera campanya en la penúltima posició a la taula amb només 14 punts en 18 partits.

L'Urgell TV / Foto: Francesc Gasull