L’atletisme es dona cita al 27è Cros Intercomarcal de Tàrrega el diumenge 17 de novembre

13/11/2019

La convocatòria, organitzada per la Regidoria d’Esports, torna a formar part del Circuit Escolar de Cros i se celebrarà al Càmping Municipal, que aplegarà 17 curses en diverses categories

Tàrrega enllesteix els preparatius per celebrar la 27a edició del seu Cros Intercomarcal el proper diumenge 17 de novembre. La regidoria d’Esports, impulsora de la convocatòria, espera la participació de mig miler d’atletes. La prova tornarà a formar part del Circuit Escolar de Cros lleidatà que organitza l’ATCELL amb la col·laboració de la Diputació de Lleida. Per tant, el cros serà puntuable dins el calendari de la temporada 2019/2020. S’hi disputaran a partir de 2/4 d’11 del matí un total de 17 curses de camp adreçades als escolars però també als sèniors i veterans. S’hi donaran cita les categories masculines i femenines de veterans, oberta, juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, pre-benjamins i minis. L’escenari de les competicions serà com de costum el Càmping Municipal - Espai Felip Robinat Felip, recinte on s’habilitaran diversos circuits amb distàncies d’entre 500 metres (pre-benjamins) fins a 8.000 metres (veterans masculins). Per als corredors més petits, circuits de 40 a 80 metres.

S’acceptaran inscripcions per a la cursa oberta fins a les 10 del matí a la sala de control del mateix recinte. Les altres categories han de tramitar les inscripcions abans del dijous 14 de novembre mitjançant el web del circuit escolar de cros lleidatà (http://circuitescolardecroslleida.blogspot.com). Per amenitzar la matinal atlètica, la Regidoria d’Esports també posarà atraccions infantils a l’abast del públic. La 27a edició del Cros Intercomarcal Ciutat de Tàrrega compta amb el suport del Consell Esportiu de l‘Urgell, Unió de Consells Esportius de Catalunya, Diputació de Lleida i Secretaria General de l’Esport a més de les empreses Borges i Logiesport, clubs esportius, centres educatius i entitats de la ciutat. Els lliuraments de trofeus tindran lloc a 2/4 de 12 del migdia i a 2/4 de 2 del migdia.

Infolleida